Administrator
Porozmawiajmy na forum o forum
Mam po prostu taką sugestię odnośnie frekwencji itp. Nie chcę oczywiście żeby się to skończyło jak na poprzednim forum ale przydało by się zmobilizować klanowiczów. Wiem że to dopiero początek i nie ma co się gorączkować ale znając życie i podejście innych członków klanu dobrze byłoby od początku się zająć tymże właśnie.
Proponuje na początek żeby Mistrz wysłał posła do wszystkich z groźbą/prośbą/propozycją zarejestrowania się i korzystania do woli z dóbr jakie niesie forum ;P
Nie chcę żeby znowu na forum gadało sobie (kłóciło się) zaledwie 5 (?) osób bo to bez sensu.
Klan powinien być zgrany a to jest najlepsza do tego droga.
Dziękuję za uwagę
Ps. Jak ktoś coś nie zrozumiał to pytać proszę... bo moje myśli i słowa czasem są zbyt zawiłe dla innych
Świetny pomysł... Dołączam się do prośby, jednak nie zmuszajmy ludzi do rejestracji na forum... Jeśli nie chcą, to nie, ich strata, ale dobrze by było oczyścić klan z ludzi nieudzielających się w nim i nie biorących aktywnego udziału w jego rozwoju (nieaktywność na imperialnym forum klanowym)
Dziękuję
Sir Anac
Administrator
No i mamy aż/tylko 11 zalogowanych... jak na 40+ członków to jednak nadal trochę mało :\
Z resztą nawet jak sie zarejestrowali to i tak nic nie piszą.
Nie czekajcie aż forum sie rozwinie... Wy je rozwijajcie! (razem z nami;))
uwazam ze jesli ktos nie chce/nie umie udzielac sie na forum to tego nie bedzie robil :]
dobrym pomyslem byloby zmniejszyc liczbe czlonkow, bo 50 luda troche trudno ogarnac, narazie jest malo watkow, mysle ze jak sie lepiej "poznamy" to sie forum rozwinie.
ogolnie nie ma sie co stresowac :]
Administrator